Desert chec marmorat

de MotanLaOale in Prajituri, 6 Iun 2020 | 6456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g albusuri
  • 300 g zahar
  • 320 g faina
  • 80 ml ulei
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri lapte
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec marmorat:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.

Se adauga uleiul si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se pune intr-un castron jumatate din compozitiesi se pune cacaoa si laptele si se omogenizeaza.

Se tapeteaza o forma cu hartie de copt.

Se pune cu o lingura in mijlocul formei alternativ aluat cu cacao si aluat alb.

Cand se termina compozitiile se introduce forma in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se scoate din forma si se lasa la racit.

Se feliaza si se serveste.

Pafta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec marmorat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede, cu gem de prune cu nuci